Un fals medic din Dumbrăveni, arestat preventiv pentru că a violat o tânără

 > El a întâlnit-o la Policlinica Areni din Suceava şi a convins-o să meargă cu el la presupusul cabinet  > Bărbatul este acuzat de alte cinci agresiuni sexuale în zona Albina – Mărăşeşti din Suceava

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Dumbrăveni, a fost arestat preventiv pentru că a violat o tânără de 24 de ani, dar şi pentru alte patru agresiuni sexuale.

Inspectorul-şef al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Adrian Buga, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că a fost arestat un agresor sexual care este acuzat de mai multe fapte în perioada octombrie 2018 – februarie 2019.

„Am avut agresiuni sexuale începând cu 2 octombrie, apoi continuând cu noiembrie şi decembrie în zona Albina  – Mărăşeşti” a spus Buga.

El a menţionat că s-a reuşit, cu sprijinul unităţii de parchet, să se probeze activitatea infracţională a unui bărbat de 44 de ani din Dumbrăveni care, în data de 6 februarie, a acostat în Policlinica Areni o tânără de 24 de ani, care suferă de epilepsie. El i s-a prezentat drept medic şi a invitat-o la cabinetul lui particular.

Bărbatul a condus-o pe tânără printre blocuri şi a întreţinut raporturi sexuale într-un imobil dezafectat din cartierul Mărăşeşti.

„Vorbim despre cinci infracţiuni de abuz sexual, plus una de viol. A fost reţinut 24 de ore şi a fost apoi arestat preventiv pentru 30 de zile” a spus Buga. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: