Un fals medic din Dumbrăveni, arestat preventiv pentru că a violat o tânără

 > El a întâlnit-o la Policlinica Areni din Suceava şi a convins-o să meargă cu el la presupusul cabinet  > Bărbatul este acuzat de alte cinci agresiuni sexuale în zona Albina – Mărăşeşti din Suceava

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Dumbrăveni, a fost arestat preventiv pentru că a violat o tânără de 24 de ani, dar şi pentru alte patru agresiuni sexuale.

Inspectorul-şef al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Adrian Buga, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că a fost arestat un agresor sexual care este acuzat de mai multe fapte în perioada octombrie 2018 – februarie 2019.

„Am avut agresiuni sexuale începând cu 2 octombrie, apoi continuând cu noiembrie şi decembrie în zona Albina  – Mărăşeşti” a spus Buga.

El a menţionat că s-a reuşit, cu sprijinul unităţii de parchet, să se probeze activitatea infracţională a unui bărbat de 44 de ani din Dumbrăveni care, în data de 6 februarie, a acostat în Policlinica Areni o tânără de 24 de ani, care suferă de epilepsie. El i s-a prezentat drept medic şi a invitat-o la cabinetul lui particular.

Bărbatul a condus-o pe tânără printre blocuri şi a întreţinut raporturi sexuale într-un imobil dezafectat din cartierul Mărăşeşti.

„Vorbim despre cinci infracţiuni de abuz sexual, plus una de viol. A fost reţinut 24 de ore şi a fost apoi arestat preventiv pentru 30 de zile” a spus Buga. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: