Termenul de programare a probei practice pentru permisul de conducere a scăzut în municipiul Suceava la două luni şi jumătate

  …Dar a ajuns la 5 luni la Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc

 Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că pentru examenele pentru obţinerea permisului de conducere sunt termene diferite în funcţie de tipul de examinare, dar şi de locaţia în care se desfăşoară proba.

Potrivit prefectului, în ceea ce priveşte implementarea dosarului de examinare pentru proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, aceasta este de o zi, iar în ceea ce priveşte programarea pentru examinarea la proba teoretică, aceasta se face în aceeaşi zi în care se susţine proba.

Mirela Adomnicăi a spus însă că în ceea ce priveşte proba practică, aceasta se desfăşoară în patru locaţii, municipiul Suceava şi municipiile Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Ea a spus că proba se desfăşoară, ca regulă, în municipiul Suceava, pentru orice candidat, indiferent de domiciliu, iar în celelalte municipii, cu titlu de excepţie.

Potrivit prefectului, perioada de programare pentru municipiul Suceava este de două luni şi jumătate, timpul fiind în scădere faţă de anul trecut, când era de peste 3 luni; dar este acum de 5 luni pentru celelalte locaţii de examinare.

Mirela Adomnicăi a mai spus că perioada de programare pentru preschimbarea de permise de conducere obţinute în România sau străinătate este de 20 de zile, de 5 zile fiind pentru obţinerea autorizaţiei provizorii de circulaţie.

În luna ianuarie au fost emise   3.188 permise de conducere.

De menţionat este că la data de 13 februarie a.c. numărul total al posesorilor de permis de conducere din judeţul Suceava era de 242.642. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: