Fotbal

Foresta Suceava vrea să se înscrie în Liga a III-a

ACS Foresta dă asigurări publicului sucevean că echipa îşi va continua activitatea în mod normal, urmând să se înscrie, cu siguranţă, la startul viitorului sezon al Ligii a III-a.

„ACS Foresta Suceava, prin Gheorghe Negură, în calitate de preşedinte al Consiliului Director, Andrei Ciutac, în calitate de preşedinte-executiv, Ion Lozovan, în calitate de secretar trezorier al Consiliului Director, şi Mihai Ungurian, în calitate de vicepreşedinte executiv, doreşte să aducă la cunoştinţa publicului sucevean că deşi a retrogradat în Liga a III-a la sfârşitul sezonului 2017-2018, activitatea clubului va continua. Dorim să înlăturăm pe această cale toate presupunerile care dădeau ca sigură dispariţia clubului Foresta Suceava de pe harta fotbalului românesc”.

Obiectivul „galben-verzilor” pentru viitorul sezon este construirea unui lot de jucători cu care să poată ataca promovarea.

„Scopul nostru este construirea unui lot competitiv în perspectiva revenirii în Liga a II-a în cel mai scurt timp posibil. Vă aducem la cunoştinţă că, în această perioadă, conducerea clubului se află în negocieri cu o serie de jucători care să facă parte din lotul care va aborda noul sezon”, se arată în comunicat.

Chiar dacă, din cauza datoriilor către Fisc, nu a putut accesa în acest an niciun leu din bugetul alocat de Primărie, conducerea Forestei mizează în continuare, într-un fel sau altul, pe sprijinul municipalităţii.

„Ne bazăm în continuare pe sprijinul domnului primar, al Consiliului Local al municipiului Suceava, al cetăţenilor municipiului Suceava şi sperăm ca toate demersurile întreprinse să conducă la îndeplinirea obiectivelor propuse. Dorim să asigurăm toţi sucevenii că ne vom da tot interesul şi vom depune toate diligenţele necesare pentru crearea unei stabilităţi financiare care să asigure un climat propice performanţelor viitoare pe care cu toţii le dorim la Foresta”, se mai arată în comunicatul Forestei.

Noul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 25 august, într-un format cu cinci serii geografice a cate 16 echipe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: