Gheorghe Flutur, la Consiliul Naţional PNL:

De ce nu tăiem munţii decât cu carioca şi nu avem curaj să facem autostrăzi?

Preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PNL, liderul PNL Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că o provocare foarte mare a Partidului Naţional Liberal la care trebuie să răspundă în perioada următoare este cea a discrepanţelor între regiunile istorice ale ţării.

El consideră că această provocare a societăţii româneşti trebuie să primească un răspuns din partea PNL.

„Eu cred că noi trebuie să răspundem la câteva provocări. Uneori ne-am grăbit să scoatem guverne din umbră, de la soare, ne-au făcut ţăndări programul de guvernare că nici nu am mai ajuns să-l aplicăm” le-a spus Flutur membrilor Consiliului Naţional al PNL care s-a întrunit duminică.

El a arătat că, pentru reducerea discrepanţelor dintre regiunile istorice ale României, este necesar să fie realizate autostrăzi care să străbată munţii.

„De ce nu tăiem odată munţii decât cu carioca şi nu avem curaj să facem autostrăzi? Ce ne spune nouă PSD şi uneori ne spun şi ai noştri? Că vor face, la Iaşi, în zona de şes, o bucăţică între Iaşi şi Tg. Frumos? Nu! Tăiaţi muntele! Că sunt bani europeni şi nu-i putem cheltui. Au inventat acum că e habitatul urşilor şi nu putem găsi soluţii? De scuze suntem sătui! Liberalii trebuie să vină cu soluţii şi suntem obligaţi să o facem” a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că nu se poate reduce discrepanţa între regiuni dacă nu există curajul să fie traversaţi munţii cu autostrăzi.

„Să să tăiem odată munţii aceştia şi să ne ducă spre dezvoltare şi civilizaţie mai multă. Este o realitate la care PNL trebuie să răspundă foarte ferm” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: