Pornit de la o şoferiţă...

Carambol cu patru maşini

Un carambol în care au fost implicate nu mai puţin de patru autovehicule s-a produs luni, pe DJ 209C. Potrivit poliţiştilor, incidentul rutier a pornit de la o şoferiţă şi s-a petrecut în jurul orei 8.30, pe raza comunei Şcheia. În timp ce conducea un autoturism, o femeie de 29 de ani, din comuna Moara, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers, intrând în coliziune faţă – spate cu autovehiculul condus în faţa sa de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Suceava. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat în maşina din faţa sa, la volanul căreia se afla un bărbat de 58 de ani, tot din municipiul Suceava. Evenimentul nu s-a terminat aici: după tamponări, maşina şoferiţei a fost şi ea lovită din spate de un alt vehicul, condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Şcheia, care nu a mai avut timp să frâneze.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei sucevence în vârstă de 36 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Conform oamenilor legii, cei patru şoferi implicaţi în evenimentul rutier nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI