CARTONAŞUL GALBEN

Suceava, oraşul în care dispar echipele de fotbal

După anii 2000, Suceava a pierdut mai multe echipe de fotbal. A început cu Foresta Maxima din anii lui Eugen Huţu, formaţia care învinge pe Dinamo de la 0-4, a continuat cu Bucovina, Cetatea, Rapid CFR, Sporting şi se pregăteşte o nouă dispariţie, a noii Foreste.

Este clar până la un anumit punct, şi acest lucru s-a întâmplat şi în alte părţi, când se termină banii se închide „prăvălia”, cum se spune. Iubitorii fotbalului sucevean din acest oraş merită o echipă adevărată şi acest lucru s-a tot încercat în timp. De ce totuşi se întâmplă mereu acelaşi lucru, se începe un proiect şi se sfârşeşte atunci când ţi-e lumea mai dragă? În mod normal, înainte de începutul fiecărui sezon competiţional se formează un buget şi cei care s-au „băgat” ştiu pe ce se bazează. Cum de aceste apariţii „meteorice” şi apoi dispariţii intempestive ale unor echipe de fotbal se petrec tocmai la Suceava? Au dispărut oamenii oneşti din fotbal şi toată lumea se gândeşte doar la „teşcherea” şi nu la faptul că de ei depind o grămadă de jucători şi iubitori ai sportului cu balonul rotund?

Nu ştim ce să spunem şi nici nu suntem investitori sau finanţatori, sau contabili, sau directori, doar ne dorim ca Suceava să aibă o echipă de fotbal care să reziste. Sinceri să fim, nu ştim cum se va chema următoarea, poate Vanish Suceava!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: