S-au publicat listele cu persoanele juridice aprobate în programele „Rabla”, „Rabla Plus” şi cele cu persoanele fizice acceptate în „Casa Verde”

> Persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul programelor „Rabla” şi „Rabla Plus” până la data de 29 septembrie a.c.

 Un număr de 364 de dosare de finanţare au fost acceptate în cadrul programelor „Rabla” şi „Rabla Plus”, destinate persoanelor juridice, din acest total peste 10% fiind pentru 104 autovehicule electrice şi hibride, potrivit datelor transmise ieri pentru Agerpres de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM). Totodată, instituţia a aprobat 814 cereri de finanţare şi şase contestaţii primite din partea persoanelor fizice în programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire („Casa Verde”). Conform sursei citate, persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/ dealerii auto validaţi în programele „Rabla” şi „Rabla Plus” 2017. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul programelor „Rabla” şi „Rabla Plus” până la data de 29 septembrie 2017.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: