Peste 1000 de copii talentaţi, la etapa zonală a Festivalului „Voinicelul”

Cei mai curajoşi şi talentaţi prichindei din Suceava se vor „duela” în voci şi mişcări ritmate, în acest weekend, la Iulius Mall, în cadrul Festivalului-concurs „Voinicelul”. Publicul va fi încântat cu momente artistice dintre cele mai variate, preşcolarii oferind din pasiunea lor pentru muzică şi dans, se arată într-un comunicat de presă al Iulius Mall Suceava.

„Vineri şi sâmbătă, pe 19 şi 20 mai, de la ora 8.30, Iulius Mall Suceava găzduieşte etapa zonală a celei de-a XV-a ediţii a Festivalului-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari «Voinicelul». Timp de două zile, la etajul mall-ului va răsuna muzica, în interpretarea unor mici artişti. Pe scena amplasată în zona Food Court vor urca peste 1.000 de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, din municipiul Suceava şi zona limitrofă. Participanţii vor impresiona juriul şi publicul cu peste 200 de momente artistice variate: grupuri vocale, solişti, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter. Cei mai talentaţi dintre ei vor reprezenta municipiul Suceava la etapa judeţeană a festivalului, care se va desfăşura, pe 9 şi 10 iunie, tot la Iulius Mall” informează sursa citată.

Festivalul „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Suceava, scopul evenimentului fiind încurajarea şi promovarea copiilor cu potenţial artistic, încă de la vârsta preşcolară, precum şi valorificarea obiceiurilor şi tradiţiilor româneşti.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI