Dan Ioan Cuşnir, despre discursul lui Gheorghe Flutur la Viena:

Un discurs bun, cu mesaje ce pot deveni memorabile

> La Augsburg trebuie să transmitem un mesaj de unitate şi continuitate, este de părere consilierul judeţean PSD

Consilierul judeţean PSD Suceava Dan Ioan Cuşnir a solicitat, vineri, în şedinţa Consiliului Judeţean Suceava, ca la manifestarea care se va desfăşura la Augsburg, la împlinirea a 20 de ani de la semnarea protocolului de colaborare între Schwaben şi Suceava, să fie transmis un mesaj de unitate al judeţului Suceava.

De aceea, el a solicitat ca pe lista de participanţi să fie incluşi fostul preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, şi prefectul de la data semnării protocolului, Vasile Ilie.

Dan Ioan Cuşnir a spus în şedinţa CJ Suceava că, prin participarea recentă a preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la evocarea parlamentarilor bucovineni din Dieta Imperială, austriecii au vrut să transmită un mesaj.

„La fel, discursul dumneavoastră, un discurs bun, cu două-trei mesaje care în timp pot deveni memorabile, a vrut să transmită un mesaj” a spus consilierul judeţean PSD vorbind despre discursul lui Flutur.

El consideră că şi participarea la festivităţile de la Augsburg trebuie să transmită un mesaj.

„La fel trebuie să privim şi această delegaţie la Augsburg. Noi trebuie să transmitem un mesaj de continuitate şi de unitate. Ar fi bine dacă ar participa toţi cei foşti trei preşedinţi ai CJ Suceava. Când e vorba despre chestiuni serioase, toţi suntem umăr la umăr” a spus Dan Ioan Cuşnir, care a menţionat că va trebui să fie inclus în delegaţie şi prefectul de la acea dată, Vasile Ilie, care şi el a semnat protocolul.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că este corectă abordarea, fiind unul dintre puţinele parteneriate de succes între regiuni dintre Vest şi Est.

Flutur a spus că acest proiect este unul de succes şi aşa trebuie să fie prezentat şi presei germane.

Preşedintele CJ Suceava a venit cu un amendament: ca din delegaţie să facă parte toţi foştii preşedinţi ai CJ Suceava şi prefectul de la acea dată, Vasile Ilie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: