Pentru acoperirea deficitelor de personal şi vizibilitate

Bursa generală a locurilor de muncă

Angajatorii suceveni interesaţi în acoperirea deficitelor de personal şi vizibilitate în mediul sucevean de afaceri, precum şi toţi cei care doresc să se angajeze sau să schimbe locul de muncă sunt invitaţi vineri, 7 aprilie a.c., la Bursa generală a locurilor de muncă, informează Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

În municipiul Suceava acţiunea se va desfăşura la Iulius Mall Suceava, începând cu ora 10.

Simona Sofroni, directorul adjunct al AJOFM, spune că evenimentul are loc simultan şi la sediile punctelor de lucru ale instituţiei din Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, precum şi la Casa Germană din Rădăuţi.

Potrivit ofertelor deja adunate la AJOFM, numai în municipiul Suceava au confirmat participarea 18 angajatori, aceştia venind la bursă cu 156 de locuri vacante.

Până la această dată, persoanelor cu studii superioare li se adresează 17 posturi în specializări precum cele de inginer industrie alimentară, inginer reţele electrice, inginer mecanic, inginer tehnolog, specialist marketing, programator şi inginer sisteme software. Oferta adresată persoanelor cu studii medii sau profesionale a ajuns la 128 de locuri de muncă dintre cele mai diverse calificări.

„Mesajul adresat de angajatori subliniază faptul că cerinţele lor se îndreaptă spre atitudine şi motivaţie pentru a învăţa meseria, iar calificările şi experienţa acumulată conduc spre beneficii directe şi nu reprezintă criterii de selecţie eliminatorii” arată Simona Sofroni, precizând că Bursa oferă o şansă şi celor care nu au vreo calificare, oferta pentru necalificaţi fiind de 11 posturi. Alături de ofertele de locurile vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta şi solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin reţeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: