Prefectura Suceava a dispus măsuri pentru evitarea toxiinfecţiilor alimentare şi pentru creşterea siguranţei cetăţeanului în perioada sărbătorilor pascale

 Prefectul de Suceava Mirela Adomnicăi a solicitat, joi, în cadrului Colegiului Prefectural Suceava, adoptarea de măsuri specifice pentru perioada sărbătorilor pascale.

Instituţia Prefectului a solicitat să fie iniţiate acţiuni de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, premergătoare sărbătorilor pascale, în scopul prevenirii apariţiei toxiinfecţiilor alimentare, dar şi în vederea conştientizării consumatorilor asupra riscurilor ce decurg în cazul sacrificării animalelor în spaţii neconforme şi fără supraveghere sanitar-veterinară.

Totodată, în cadrul întâlnirii s-au dispus măsuri suplimentare de supraveghere şi control în procesarea, depozitarea, comercializarea, transportul produselor de origine animală şi nonanimală.

De asemenea, au fost puse în discuţie acţiunile ce vor fi întreprinse de structurile Ministerului Afacerilor Interne în perioada sărbătorilor pascale referitoare la ordinea publică şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, dar şi măsuri împotriva incendiilor din proximitatea locaşelor de cult din judeţ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: