Programul autobuzelor şi microbuzelor TPL Suceava în noaptea de Revelion şi în prima zi din 2017

TPL Suceava anunţă un program special de circulaţie pentru mijloacele de transport în comun în noaptea de Revelion, ca şi în prima zi din 2017.

Astfel, în ultima zi a acestui an, autobuzele vor circula după programul normal de sâmbătă, cu menţiunea că pentru liniile 2 şi 4 programul va fi prelungit până la ora 1.

Duminică, în prima zi din 2017, pe linia 2, mijloacele de transport în comun vor circula în intervalul orar 5.30-­10.30, cu plecări din Gara Burdujeni, din oră în oră. De la ora 11, autobuzele vor efectua curse din 12 în 12 minute.

Pe linia 5, dimineaţa, între orele 6 şi 11, din Gara Iţcani, autobuzele TPL vor pleca din oră în oră, urmând ca de la ora 11 să circule din 20 în 20 de minute.

Totodată, pentru linia 4 programul de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va începe de la ora 11, urmând ca maşinile să circule din 10 în 10 minute.

Reprezentanţii TPL precizează că în prima zi a Noului An programul de circulaţie pentru liniile 2 şi 4 este până la ora 20, iar microbuzele pentru liniile 17, 18, 22, 23 şi 30 nu circulă.

Luni, 2 ianuarie, maşinile TPL Suceava vor circula după programul de duminică, urmând ca de marţi, 3 ianuarie, să fie reluat programul normal de circulaţie pe toate liniile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI