„Cântarea cântărilor”

Asociaţia Făticeni Cultural a adus pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec“ din Suceava spectacolul „Cântarea cântărilor“, susţinut de trupa „Birlic“, în regia doamnei Lorette Enache.

O dezamăgire: ca de obicei, oameni care s-au arătat interesaţi, care au făcut rezervări, care au avut invitaţii, nu au reuşit să vină, poate pentru că era 1 Iunie, poate pentru că era soare, poate pentru că…

O bucurie: au fost mulţi tineri în sală.

Publicul, întâmpinat la intrare cu zâmbete, o cărticică de poezii pentru copii (şi copiii din noi) semnată de Sorin Poclitaru şi o floare de nu-mă-uita, a recompensat cu aplauze.

Actorii, tineri şi entuziaşti, pasionaţi, sunt la început de drum, un drum greu care presupune foarte multă muncă şi dăruire.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI