În scurt timp

Trei terenuri de fotbal şi unu de tenis de câmp vor fi amenajate în municipiul Suceava

Viceprimarul ales al Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că, în următoarea perioadă, în municipiu, se vor construi mai multe spaţii pentru practicarea sporturilor.

El a arătat că proiectul pe care îl susţine alături de majoritatea din CL Suceava este de a amenaja două terenuri de fotbal cu gazon sintetic, unul la Şcoala Generală Nr. 8 din cartierul George Enescu şi altul la Şcoala Generală Nr. 10 din Burdujeni.

Viceprimarul ales a mai declarat că un al treilea teren de fotbal, care să fie şi luminat pe timpul nopţii, se va construi într-o zonă în care să nu deranjeze locuitorii, fiind identificate două zone, cea a ştrandului Iţcani sau cea a blocurilor ANL.

Totodată, în parteneriat cu o firmă care investeşte într-un magazin, va fi amenajat şi un teren de tenis de câmp, elegant, cu dotări, în vecinătatea Liceului Nr. 3.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: