De astăzi, prin Auto Mitric

Noul Passat, şi la Suceava

Reprezentanţa Volkswagen pentru judeţele Suceava şi Botoşani, firma Auto Mitric Suceava, a fost, ieri seară, gazda unui eveniment pentru iubitorii automobilismului – lansarea noului model al uneia dintre cele mai des întâlnite maşini de pe drumurile noastre, VW Passat, în cele două variante ale sale, berlină şi break.

20150114_163534Alături de reprezentanţii mass-media sucevene, prezenţi în număr mare, dealerul sucevean al concernului german i-a avut ca oaspeţi pe numeroşi oameni de afaceri locali, actuali sau viitori clienţi, precum şi oficialităţi de marcă precum dnii Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava, Ion Lungu, primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

În preambulul lansării oficiale a noului Passat, dl Vasile Ianovici, directorul de Marketing şi Vânzări al firmei Auto Mitric Suceava, şi-a manifestat bucuria că „după atâţia ani de «secetă» în ceea ce priveşte lansările festive de autoturisme” lucrurile şi-au schimbat în bine cursul, manifestarea de ieri fiind dovada certă. „Noul Passat e o maşină care spune şi arată multe şi, când o veţi vedea, vă veţi îndrăgosti de ea”, a mai punctat dl Vasile Ianovici la finalul cuvântului său introductiv, succedat de proiectarea unui film de prezentare detaliată a multitudinii noutăţilor tehnice cu care Volkswagen şi-a propus să-i cucerească şi pe suceveni.

20150114_165849Echipa de vânzări a dealerului VW sucevean a fost pregătită pentru a răspunde curiozităţii celor prezenţi, începând de la detaliile tehnice şi terminând cu cele legate de finanţarea unei achiziţii a noului Passat.

Începând de astăzi, toţi cei interesaţi de un drive test cu noul Passat sunt aşteptaţi la Auto Mitric Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: