Rapid CFR Suceava începe azi pregătirile de iarnă

fotbal-rapid-sv-12-ianPrimul antrenament din 2015 al fotbaliştilor de la Rapid Suceava va avea loc azi la stadionul „Areni”. După o săptămână de reacomodare la efort care se va derula în localitate, perioadă în care se va efectua şi vizita medicală, „alb-vişiniii” vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată de zece zile la Poiana Negri, unde beneficiază de condiţii de antrenament şi recuperare dintre cele mai bune.

„A fost o vacanţă binemeritată, după un sezon de toamnă foarte încărcat, dar cu rezultate foarte bune pentru echipa noastră. Sper ca băieţii să vină cu poftă de fotbal după cinci săptămâni de repaus, în care au avut timp suficient să se odihnească, astfel încât în retur să avem evoluţii la fel apreciate şi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor suporterilor suceveni”, a declarat antrenorul rapidiştilor, Bogdan Tudoreanu.

La primul antrenament sunt aşteptaţi toţi fotbaliştii care au dus greul în tur, cu o singură excepţie, Andrei Cerlincă, care se află în negocieri avansate cu formaţia de primul eşalon Rapid Bucureşti. În condiţiile în care transferul lui Cerlincă în Giuleşti se va perfecta, rapidiştii vor avea nevoie să-şi completeze lotul cu un alt jucător cu vârsta sub 21 de ani.

„Vom lua în pregătiri cu noi un număr de patru juniori suceveni, pentru a ne edifica asupra potenţialului acestora. De asemenea, vom testa şi un mijlocaş în vârstă de 20 de ani de la FC Cisnădie, pe numele său Dorel Grecu”, a precizat Tudoreanu.

Programul de pregătire din intersezon al sucevenilor a fost completat până în acest moment şi cu patru meciuri amicale: cu Bucovina Pojorâta, pe 25 ianuarie, la Vatra Dornei, şi pe 28 ianuarie, la Pojorâta, şi cu FCM Dorohoi, pe 14 februarie, la Suceava, şi pe 21 februarie, în deplasare.

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapid urmând să evolueze pe terenul formaţiei Unirea Slobozia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: