La campionatele naționale de copii

Rezultate de excepție pentru înotătorii de la CSȘ 3 Suceava

La finele săptămânii trecute, la Brăila, s-au desfășurat campionatele naționale de natație pentru copii de 11-13 ani. La competiție au luat startul peste 450 de concurenți de la 60 de cluburi.
 

CSȘ 3 Suceava a fost reprezentată la aceste campionate de un lot format din 8 sportivi: Ana Blănaru, Maria Ilieș și Ioana Năstacă, Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Vlad Brandis, Ștefan Ropan și Victor Turluianu. Singura medalie în competiția individuală a fost obținută de Șerban Cotos, bronz în proba de 50 metri fluture. În competiția pe echipe, ștafeta masculină la categoria 12 ani alcătuită din Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Vlad Brandis și Ștefan Ropan a cucerit două medalii de argint în probele de 4×100 metri liber și 4×50 metri liber și o medalie de bronz la 4×50 metri mixt. În clasamentul general pe echipe, CSȘ 3 Suceava s-a situat pe locul 8. „Ceea ce m-a încântat este faptul că performanțele realizate (ca timp) de către sportivii pe care-i pregătesc sunt recorduri personale și chiar dacă de foarte multe ori șansa nu a fost de partea noastră diferența între locul 3 și 4 fiind de câteva sutimi de secundă, sunt mulțumit, pentru că aceste rezultate confirmă pregătirea pe care am făcut-o, și pe viitor se vor transforma în medalii”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: