Ori Valeriu Zgonea, ori Roberta Anastase, ori Conchita Wurst

Președintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, l-a comparat, ieri, pe președintele Camerei Deputaților, deputatul PSD Valeriu Zgonea, cu fostul președinte al acestei Camere, Roberta Anastase de la PDL, și a apreciat că Zgonea poate fi „Conchita Wurst” de la PSD.
 

Alexandru Băișanu

„A fost ieri Conchita Wurst a PSD, acel Valeriu Zgonea, pe la Suceava. Problema lui era că Antonescu nu se poate trezi dimineața. Decât să stai treaz și să furi România 24 de ore din 24, mai bine te duci să te culci, domnule Zgonea. Ai face mai mult bine țării” a spus Băișanu. El a arătat că Valeriu Zgonea nu l-a putut ataca pe președintele PNL, Crin Antonescu, decât cu o invenție, că acesta ar dormi mult, dar că, pe de altă parte, acest atac dovedește că liderul liberal Crin Antonescu este un om corect. „Rareori am văzut un șef al Camerei atât de tupeist, dar atât de sărac intelectual. El a făcut gimnaziul la seral și facultatea din 4 în 4 ani. E trist că România încape pe mâna unor oameni de acest fel” a spus liderul PNL Suceava. El a mai declarat că se aștepta ca Valeriu Zgonea să prezinte un proiect de lege care să rezolve problemele oamenilor de afaceri din județul Suceava care sunt afectați de firmele austriece care prelucrează lemn și care beneficiază de regim preferențial de pe vremea lui Adrian Năstase. „Mă gândeam că Zgonea a venit să rezolve problema cu pădurea. Că va prezenta un proiect de lege pentru salvarea bucovinenilor care sunt terminați economic de Egger și Schweighofer. Nu a făcut asta pentru că pe vremea premierului Năstase cele două firme au primit dreptul de a tăia în neștire și cu prețuri preferențiale. Probabil că, la plecare, Zgonea a plecat cu două plăci de OSB și o ladă de rumeguș” a spus Băișanu. El a subliniat că firmele sucevene ce exploatează masă lemnoasă și care riscă falimentul din cauza poziției dominante a firmelor austriece au mai mulți angajați decât cei doi investitori străini și nu exploatează nicio treime din ceea ce exploatează Schweighofer.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: