La Balcaniada în sală de la Istanbul

Medalie de bronz pentru Cristina Casandra

Cea mai titrată sportivă a CSM Suceava, Cristina Casandra, a reușit o nouă performanță de excepție. Atleta pregătită de Silviu Casandra a reușit să câștige medalia de bronz a probei de 3.000 de metri în cadrul Balcaniadei de Atletism în sală care a avut loc la finele săptămânii trecute la Istanbul.
 

Cristina Casandra a încheiat cursa în 9 minute, 18 secunde și 61 de zecimi, un timp cu 10 secunde mai bun decât cel înregistrat la campionatele naționale în sală. De menționat din nou că sportiva de la CSM Suceava a suferit anul trecut două operații la picior. „Progresul realizat de Cristina este cu adevărat îmbucurător. S-a recuperat foarte bine după operații și a scos un timp cu 10 secunde mai bun decât la campionatele naționale de sală. Nu se putea mai mult, în opinia mea, pentru că ea a fost depășită de o atletă din Turcia, de origine etiopiană, și de una din Serbia, medaliată la campionatele mondiale de juniori. Să sperăm că ea va continua pe același drum ascendent”, a declarat soțul și antrenorul Cristinei Casandra, Silviu Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: