Ramona Caba – președinte interimar al Organizației Oamenilor de Afaceri a PDL Suceava, iar Alexandru Șalup la OT PDL

Ramona Caba a fost numită președinte interimar al organizației oamenilor de afaceri din PDL Suceava, în timp ce Alexandru Șalup – președinte al Organizației de Tineret din PDL Suceava.
 

Decizia a fost luată în ultima ședință a Biroului Permanent Județean al PDL Suceava. Președintele organizației sucevene a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a arătat că alegerile în organizațiile de bază și finalizarea constituirii comisiilor de specialitate sunt prioritățile acestor zile pentru PDL Suceava. El a arătat că alegerile în cadrul nucleului de bază al partidului – organizația de secție de votare – se desfășoară conform graficului stabilit și că, în urma analizei efectuate în cele zece colegii din organizație, până la începutul lunii august acestea vor fi încheiate. Până în luna septembrie se vor organiza alegeri în fiecare localitate, iar apoi se va desfășura conferința județeană de alegeri. “În PDL, alegerile au loc de jos în sus, pornind de la nivelul organizațiilor de bază. Odată cu aceste alegeri se poate remarca o revigorare a activității organizațiilor de bază și totodată s-au înregistrat noi înscrieri în PDL”, a arătat Flutur. El a precizat că alături de PDL au venit în ultima perioadă și o serie de specialiști din diverse domenii, care vor activa alături de membrii de partid în cadrul comisiilor de specialitate înființate în domeniile de administrație publică, dezvoltare locală și regională, agricultură, mediu, sănătate, educație, cercetare, cultură și sport, justiție, muncă și protecție socială, economie, finanțe și mediul de afaceri și politică. “Comisiile de specialitate reprezintă cadrul în care specialiștii își pot exprima ideile în legătură cu domenii ale guvernării centrale și locale, organizează dezbateri, monitorizează și propun proiecte, asigură expertiza pentru inițiativele legislative și formulează poziții în raport cu diferite evenimente politice, la nivel local și național”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a mai declarat că, odată cu desemnarea deputatului Ioan Bălan ca președinte interimar al Organizației Municipale Suceava a PDL, această organizație se află într-un amplu și consistent proces de reorganizare, având deja conturat ca obiectiv câștigarea alegerilor în municipiul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: