Școala de Jandarmi Fălticeni

Examen de absolvire

În perioada 17-27 iunie a.c., elevii Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, seria 2011-2013, susțin examenul de absolvire.
 

Ceremonia de absolvire și acordare a gradului militar va avea loc vineri, 28 iunie, pe aleea pietonală, în fața sediului Primăriei. Cei 149 de elevi jandarmi din seria 2011-2013 susțin trei probe: proba practică, orală și scrisă. Media de absolvire și media de școlaritate formează punctajul după care se face clasificarea absolvenților, în vederea repartiției. Aceasta va avea loc în sistem videoconferință, vineri 28 iunie a.c., după festivitatea de acordare a gradului de sergent major, care se va desfășura începând cu ora 10.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: