Lăcrămioara Perijoc, campioană națională la box feminin la categoria tineret

La finele săptămânii trecute, la Buzău, au avut loc campionatele naționale de box feminin categoria tineret, competiție la care au participat peste 120 de sportive.
 

Lacramioara Perijoc

Suceava a fost reprezentată la turneu de eleva antrenorului Doru Iftime de la CSM Suceava, Lăcrămioara Perijoc, ea concurând în limitele categoriei 57 de kilograme. Dacă anul trecut a luat medalia de bronz, în acest an pugilista de la CSM Suceava a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. În primul meci sportiva de la CSM Suceava a întâlnit-o pe Alina Berinde de la „Crișul” Oradea. Disputa nu a durat mult pentru că suceveanca i-a expediat câteva lovituri care au pus-o în mare dificultate pe ardeleancă, antrenorul ei luând decizia de abandon. După această victorie rapidă, în finală Lăcrămioara Perijoc a boxat pentru titlul de campioană națională cu Cristina Ene de la CSM Pitești. Nici argeșeanca nu a avut mai mult succes decât sportiva din Bihor, antrenorul ei aruncând prosopul după doar 35 de secunde din meci. „Sportiva noastră s-a pregătit exemplar pentru această competiție și rezultatul ei a fost pe deplin meritat. Acest rezultat îi permite să se pregătească în continuare cu lotul național al României care va participa la campionatele europene. Colegii pugilistei noastre sunt mândri de ea și sper să-i calce pe urme. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, Consiliului Local Suceava, Primăriei Municipiului Suceava și CSM Suceava, dar și profesorilor de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” care au manifestat toată înțelegerea pentru sportiva noastră”, a declarat antrenorul Doru Iftime.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: