Intervenții la îndepărtarea denivelărilor de gheață de pe carosabil și la curățarea trotuarelor

Lucrătorii firmei de salubritate Rosal și cei ai direcției de specialitate a primăriei lucrează la eliminarea efectelor ninsorilor din ultima perioadă, anunță primarul Sucevei, Ion Lungu.
 

Edilul-șef a declarat că, după aducerea „la negru” a bulevardelor principale, în primul rând sunt vizate străzile secundare, cu denivelări de zăpadă înghețată și care fac greutăți conducătorilor auto. La acestea s-a lucrat tot sfârșitul de săptămână, inclusiv duminică, prioritate acordându-se și trotuarelor din zonele centrale, respectiv cele mai intens circulate. „S-a intervenit la sfârșit de săptămână, vineri, sâmbătă, inclusiv duminică, pe mijlocul aleilor secundare, la îndepărtarea «cocoașelor» înghețate, acestea creând probleme la deplasarea autovehiculelor”, subliniază primarul, adăugând că în teren au fost 5 tractoare cu remorci și 5 utilaje de încărcare. Lungu arată că, de asemenea, se intervine la eliberarea de zăpadă a stațiilor de autobuze, precum și a instituțiilor publice, excesul de omăt fiind cărat în afara municipiului. „Dacă nu va ninge prea mult, vom reuși să asigurăm o circulație normală în municipiul Suceava”, a explicat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: