Au apărut mărțișoarele !

Comercianții de mărțișoare și de alte “atenții” ce se pot oferi de 1 Martie și-au făcut deja apariția în locurile consacrate din municipiului Suceava. Cel mai cunoscut este cel din fața magazinului “Bucovina”, unde de la sfârșitul săptămânii trecute au fost instalate 3, 4 tarabe.
 

Pe ele, mărțișoare câte-n lună și în stele, foarte multe la prețuri… aproape degeaba, de 0,50 de bani, 1 leu, 1,5 lei. Figurine de tot felul și din toate materialele, pandantive, imortele, colaje, broșe la cutiuță, mărțișoare cusute, lipite, decupate, cutiuță lângă cutiuță, stau deja la îndemâna trecătorilor. Unele, mai pretențioase, cum ar fi cele gen broșă, care mai de care mai cu pietre strălucitoare, costă și 7 lei bucata, dar efectul este garantat. Doar un fir alb-roșu legat de ele și mărțișorul poate fi oferit! Alături de mărțișoare, comercianții au expus și aranjamente din flori uscate, la cutie sau aplicate pe pânză de sac, șnururi și brățări împletite în alb-roșu și mult căutatele, valabile în orice situație, acele declarații de dragoste pentru “cel mai bun” sau “cea mai bună” tată, mamă, soacră, bunică, bunicuț drag, frate, soră, șef etc. Trecătorii… trec, comercianții mai mult îngheață, pentru că posibilii clienți se mulțumesc deocamdată să privească și să se informeze. Vor cumpăra mărțișoare, probabil, cu 1-2 zile înainte de 1 Martie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: