Moșul de la Iulius Mall i-a adus unui cumpărător un Kia Cee’d

Campania „Moșule, eu când primesc cadoul”, desfășurată în luna decembrie la IULIUS MALL, a fost cu noroc pentru un client care, în Ajunul Crăciunului, a plecat acasă cu un autoturism KIA Cee’d. Câștigătorul se numește Ioan Maftei, este din Cornu Luncii, județul Suceava, și are 43 ani.
 

Pe parcursul campaniei, cei care au făcut cumpărături din magazinele IULIUS MALL au participat la tombola de Crăciun, care a recompensat clienții cu mii de premii: electrocasnice Philips, vouchere de cumpărături, cozonaci aromați, bomboane de pom și Coca Cola. Campania derulată între 2 și 24 decembrie 2011 s-a bucurat de mare succes, în urnă fiind depuse mii de taloane, iar numărul celor care au trecut pragul IULIUS MALL în această perioadă a depășit 470.000 de persoane. Și admiratorii IULIUS MALL de pe Facebook au avut parte de concursuri și premii speciale. Peste 320 de fani au răspuns prezent competiției de decorat virtual bradul de pe Facebook, pentru care au primit mii de voturi. În apropierea Crăciunului, primii cinci „designeri” cu cel mai mare număr de voturi au primit în dar de la IULIUS MALL un brad. Și numărul de fani de pe Facebook a crescut în această perioadă cu peste 1.300, astfel că în prezent peste 8.920 de persoane sunt „abonatele” paginii de socializare IULIUS MALL. Și pentru 2012, IULIUS MALL pregătește evenimente speciale, concursuri surpriză și prețuri tentante pentru clienții săi! (Departament PR)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI