Railex Suceava a câștigat prima ediție a Supercupei Omnia

Prima ediție a Supercupei Omnia la minifotbal, disputată în sala de sport din Ipotești, a revenit echipei Railex. În finala mare, Railex s-a impus în fața grupării Rapid CFR Suceava prin golurile marcate de Nicoară, pentru învinși punctând Romaniuc.
 

În finala mica a turneului, Ipa Suceava a obținut locul III, după ce a câștigat cu scorul de 3-2, în fața celor de la Interconti. Selecționata polițiștilor suceveni și-a asigurat victoria prin golurile înscrise de Ionesi (2) și V. Răzlog. De partea cealaltă, pentru trupa lui Mihai Ududec a marcat Pânzariu. Cei care au urcat pe podiumul de premiere au primit cupe, diplome și premiile în bani, s-au acordat la final și trei distincții individuale. Premiul pentru cel mai bun portar al turneului a ajuns în posesia lui Mihai Miron de la selecționata bugetarilor, rapidistul Marius Romaniuc a câștigat titlul de golgheter, cu cinci goluri marcate pe parcursul competiției, în vreme ce liderul vestiarului de la Railex, antrenorul-jucător Claudiu Sevaciuc, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al turneului găzduit de sala din Ipotești. Câștigătoarea turneului, Railex Suceava, a mizat pe parcursul competiției pe următorul lot de jucători: Dănuț Tipa, Ovidiu Bosancu, Claudiu Sevaciuc, Sergiu Corban, Adrian Ungureanu, Dănuț Cazacu, Sorin Nicoară, Radu Tomescu, Cornel Căinari, Andrei Aileni, Marius Pășcănuț și Viorel Stan. Delegatul echipei: Daniel Haraga. La întrecerea de la finalul săptămânii trecute au mai luat parte și câteva nume consacrate ale fotbalului sucevean printre acestea figurând Mihai Guriță (Revine), Dorel Bernard (Revine) sau Daniel Bălan (Interconti). Înaintea celor două finale ale Supercupei Omnia, sala din Ipotești a găzduit și un interesant meci demonstrativ între o selecționată a fostelor glorii ale fotbalului sucevean și o echipă formată din delegații echipelor participante în Campionatul Județean de Minifotbal. Astfel, pentru echipa fostelor glorii au evoluat Marius Lup, Radu Cașuba, Ovidiu Murariu, Bogdan Grosu, Gică Păiuș și Victor Gălușcă, în vreme ce din formația delegațiilor au făcut parte Alex Oprea și Florin Cristescu (ambii Netcom), Daniel Haraga (Railex), Răzvan Andreica (Ipa Suceava), Iliuță Trandafir (Revine) și Mihai Ududec (Interconti). După o jumătate de oră de fotbal și bună dispoziție, fostele glorii s-au impus, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Bogdan Grosu. Rezultatele complete: Grupa A: Railex – Interconti 2-0 Bugetari – Netcom 2-1 Railex – Bugetari 4-0 Interconti – Netcom 2-1 Railex – Netcom 4-2 Interconti – Bugetari 3-1 Grupa B: Rapid CFR – Revine 4-0 Ipa Suceava – Dinadrom 6-1 Rapid CFR – Dinadrom 7-1 Revine – Ipa Suceava 0-0 Rapid CFR – Ipa Suceava 2-1 Revine – Dinadrom 3-3 Semifinale: Railex – Ipa Suceava 3-0 Rapid CFR– Interconti 6-1 Finala mică: Ipa Suceava – Interconti 3-2 Finala mare: Railex – Rapid CFR 2-1 SuperCupa Omnia la minifotbal a fost organizată de către Omnia Sport Club, Netcom-Activ și Arond Sign Factory, fiind sponsorizată de Savcom și Aqua Carpatica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: