„Banul public nu trebuie să fie o afacere de familie”

Președintele organizației municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, s-a arătat indignat de faptul că primarul Sucevei, Ion Lungu, a dispus înlocuirea pavelelor recent montate din fața primăriei cu altele noi, achiziționate prin fonduri europene.
 

El i-a transmis edilului-șef, în cadrul conferinței de ieri, că mai devreme sau mai târziu acești bani vor trebui returnați. Potrivit liderului de la municipiu al liberalilor suceveni, atât primarul Lungu, cât și firma producătoare de pavele au dat inițial garanții că acestea vor rezista în timp, când de fapt ele pot rezista în medie 10-15 ani, majoritatea producătorilor garantându-le pentru numai 10 ani. “Nimeni nu dă României bani pe ochi frumoși! Banii proveniți din fonduri europene vor fi plătiți de România în următorii ani pe baza taxei anuale de membră a UE”, i-a reamintit Zmău primarului Sucevei. “Vă aduc aminte că, pe vremea lui Ceaușescu, s-au montat borduri și s-au construit trotuare care încă rezistă de 30-40 de ani, nefiind necesară înlocuirea lor o dată la 10 ani, așa cum intenționează dl Lungu să facă cu pavelele. Dar la un moment dat firmele de partid ale PD, căpușă pe bugetul public, vor trebui să dea explicații, la fel cum veți face și dumneavoastră, domnule primar, pentru că banul public nu trebuie să fie o afacere de familie, ci o investiție în folosul suceveanului”, i-a transmis președintele PNL primarului Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI