Dorin Goian este dorit de Glasgow Rangers !

După ce a refuzat să fie cedat la Bologna și Siena, Goian este pus în fața unei oportunități interesante de a-și continua cariera peste hotare.
 

Goian

Sky Sport 24 scrie că scoțienii de la Glasgow Rangers i-au făcut o ofertă de 500.000 de euro lui Palermo pentru internaționalul sucevean și așteaptă în următoarele zile un răspuns pentru a putea începe negocierile cu fundașul adus de la Steaua în 2009. Dacă va rămâne la Palermo, Goian, 30 de ani, va începe, cel mai probabil, sezonul pe banca de rezerve. În cazul în care va accepta oferta de la campioana Scoției, Goian va avea din nou șansa de a juca în Champions League, după ce a reușit această performanță pe când îmbrăca tricoul Stelei. La Rangers a mai jucat un singur român, Daniel Prodan, care a fost în lotul “protestanților” între 1998 și 2001 fără să joace vreun meci!

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI