Vin cele 3 miliarde de la CJ ?

Gheorghe Flutur a fost ieri la ședința Consiliului de Administrație al CS Universitatea

Dacă la sfârșitul săptămânii trecute a anunțat că banii pentru echipa locală de handbal ar putea ajunge cu întârziere în contul clubului, întrucât ar fi unele nereguli cu documentația, ieri, președintele Consiliului Județean Suceava a participat la ședința Consiliului de Administrație al CS Universitatea, unde a promis că, în cel mai scurt timp, vor intra cele 3 miliarde de lei vechi în vistieria clubului universitar.
 

Ședința de ieri dimineață a CA al CSU, a fost prima la care a participat Gheorghe Flutur în acest an, fapt ce l-a determinat pe directorul Petru Ghervan să spună că sunt șanse mari ca în perioada următoare să primească banii de la CJ Suceava și astfel echipa locală să scape de problemele financiare. Petru Ghervan: „Prezența domnului Flutur și mesajul dumnealui sunt de natură să ne aducă liniștea în vestiar și certitudinea că se vor rezolva problemele” “Întâlnirea de azi (n.r. ieri) a avut drept scop asigurarea sumelor necesare în lunile următoare, precum și prezentarea strategiei pentru viitorul apropiat. Faptul că domnul Flutur și-a făcut loc în programul foarte încărcat pe care îl are dumnealui pentru a participa la această ședință, precum și mesajul pe care l-a transmis, sunt de natură să ne aducă liniștea în vestiar și certitudinea că se vor rezolva problemele. Am înțeles problemele pe care le-au avut toate instituțiile publice cu inundațiile și calamitățile din acest an, la care s-a mai adăugat și criza financiară, dar în viitorul apropiat ne vom primii banii”, a declarat Petru Ghervan. Și jucătorii sunt optimiști De altfel, în conferința de presă susținută ieri, cu prilejul meciului de sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM București, jucătorii prezenți și-au manifestat încrederea că problemele financiare cu care se confruntă echipa de handbal se vor rezolva în cel mai scurt timp, astfel că ei se vor concentra doar asupra muncii la antrenamente și în timpul partidelor. “Pe mine nu mă sperie meciul cu CSM București, ci mai degrabă problemele de natură financiară care ne înconjoară. Noi trebuie însă ca sâmbătă să uităm de aceste probleme și să câștigăm partida”, a declarat Bogdan Pralea, antrenorul secund și portarul CS Universitatea. Extrema stângă Adi Mitrea consideră că partea financiară contează destul de mult, deși recunoaște că atât el, cât și colegii lui fac handbalul și din plăcere. “Pe lângă plăcerea cu care facem acest sport, contează foarte mult și partea financiară. Cred, totuși, că se vor rezolva aceste probleme și vom ajunge la zi cu banii”, a spus Mitrea, care a mai adăugat că vara viitoare, când îi va expira contractul cu CS Universitatea, va lua în calcul orice ofertă. CS Universitatea Suceava va evolua sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 11.00, în sala LPS, împotriva formației CSM București, ocupanta locului 13 în clasamentul Ligii Naționale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: