Magistrala turistică „Șoseaua Nordului”

Conceptul va fi abordat peste trei săptămâni, în pasul Tihuța, atunci când primarii din județele Suceava, Bistrița-Năsăud și Cluj vor participa la inaugurarea DN 17 În cel mult trei săptămâni, lucrările de modernizare a drumului național DN 17 Suceava – Vatra Dornei – Cluj-Napoca ar putea fi încheiate, apreciază președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, adăugând că arterei respective i se pregătește o inaugurare pe măsură.
 

Șeful administrației județene sucevene spune că la începutul săptămânii în curs demarează refacerea infrastructurii afectate de alunecări la Ilișești, pe parcurs intervenindu-se și la ducerea la capăt a realizării marcajelor și montării indicatoarelor rutiere pe relația Vama –Câmpulung Moldovenesc. O dată cu terminarea acestora, se va organiza o mare întâlnire cu toți edilii-șefi ai unităților administrativ-teritoriale prin care trece drumul în cauză. „La DN 17 lucrările s-au apropiat foarte mult de final și cred că, în două săptămâni sau trei, vom putea să spunem că, în sfârșit, execuția la drumul național Suceava – Cluj este gata. De aceea, dorim să-l inaugurăm într-un mod cu totul aparte. Am discutat cu omologii mei din Bistrița-Năsăud și Cluj, și vom pleca cu primarii suceveni de pe traseul DN 17, începând cu Ion Lungu, de la Suceava, urmând a ne întâlni, la graniță, în pasul Tihuța, cu primarii din cele două județe”, subliniază dl Flutur. Președintele Consiliului Județean Suceava face cunoscut că va folosi ocazia pentru a-și prezenta proiectul noii magistrale turistice „Șoseaua Nordului”. În cadrul întrunirii din pasul Tihuța, fiecare șef de administrație locală va veni cu propria ofertă turistică, astfel încât să se pună bazele unui concept unitar de reclamă și unei strategii coerente de ofertă și dezvoltare turistică. „Vrem să discutăm despre magistrala turistică Șoseaua Nordului, să gândim un concept unitar de reclamă, publicitate, și să consultăm pe fiecare primar de pe traseu, să vedem ce aport pot avea din punct de vedere turistic. Există foarte multe puncte de atracție de vizitat, de la parcurile naționale Rodna și Călimani, până la Bucovina noastră dragă, cu mănăstirile și celelalte obiective din județ. Ne vom întâlni la Tihuța pentru a discuta concret o strategie de prezentare a ofertei turistice și, sigur, și celelalte două județe au cu ce veni la acest concept”, declară șeful executivului județean, Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: