În sportul sucevean

Gânduri pentru 2010 (I)

„În mod cert ne dorim promovarea în Divizia A1”, a afirmat antrenorul echipei
CSMU LPS Suceava, Victor Pancu

 

La capătul primei părți a sezonului competițional 2009-2010, formația de volei masculin CSMU LPS Suceava se află pe o poziție care-i va permite, în mod cert, să participe cu succes și în partea secundă. Cel mai important lucru îl reprezintă însă faptul că echipa suceveană joacă volei de calitate și are un lot echilibrat și experimentat.
Având și o susținere pe măsură, Consiliul Local, Consiliul Județean și Iulius Mall, alături de CSM Suceava și alți sponsori iubitori de volei, CSMU LPS Suceava vizează promovarea în primul eșalon valoric.
„Avem în acest sezon o echipă competitivă, care practică un stil de joc apropiat de ce se joacă în Divizia A1. Sigur, ne dorim promovarea în Divizia A1, dar până la barajul de promovare mai este totuși mult de muncit. Primele faze ale turneului play-off al Seriei Est a Diviziei A2 nu vor ridica probleme, dar pentru o eventuală întâlnire cu CSM București sau CSȘ CSU Galați trebuie să fim bine pregătiți. Dacă vom ajunge la baraj va trebui să adoptăm un alt plan de acțiune, la fel cum va trebui gândită și o eventuală și mult așteptată promovare în Divizia A1” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

„Pentru 2010 îmi doresc o reprezentare mai bună a rugbiului sucevean la nivel național”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad

Rugbiul este unul dintre sporturile de echipă cu tradiție la Suceava, care a avut realizări deosebite de-a lungul anilor. Echipa fanion CSM Bucovina Suceava traversează o perioadă destul de fastă, având continuitate în Divizia Națională, la juniori formația LPS Suceava numărându-se și ea printre cele mai bune din țară în ultimii doi ani.
„Pentru anul 2010 îmi doresc să continuăm să jucăm în primul eșalon valoric al rugbiului românesc și o mai bună reprezentare a rugbiului sucevean la nivel național. Prezența sportivilor noștri la loturile naționale reprezintă unul din principalele noastre țeluri. Sper ca în noul an să avem tot mai mulți tineri care doresc să practice rugbiul și să avem rezultate bune atât la seniori, cât și la juniori. Un antrenor întotdeauna trebuie să-și dorească mai mult de la an la an ca să poată progresa.
Ca să închei, trebuie să spun că mi-aș dori ca în anul acesta să terminăm cu gripa porcină sau criza financiară, lucruri care afectează în mod clar și sportul” a declarat antrenorul formației de rugbi CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: