Bani (suplimentari) de la buget pentru învățământul județean

Alți bani au fost orientați spre procurarea de hrană și acordarea drepturilor de care beneficiază minorii asistați

 

Învățământul județean primește o infuzie de fonduri de la bugetul de stat. Așa a dat de înțeles președintele CJ Gheorghe Flutur, la ultima rectificare bugetară din acest an. În primul rând, printr-o recentă hotărâre de guvern, sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată (TVA) pentru echilibrarea bugetelor locale au fost suplimentate cu 500.000 de lei, fonduri date pentru finanțarea reabilitării Școlii de Arte și Meserii de la Centrul Școlar „Sfântul Andrei” din Gura Humorului.
„Este vorba, din fericire, despre o sumă de bani obținută de la bugetul de stat. Am reușit să mai trimitem pentru învățământ 5 milioane de lei, 500.000 de lei fiind orientate înspre Centru Școlar

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: