În urma descotorosirii de Colban

Țeapă de 4500 lei la FC Cetatea !

Gafele celor care se ocupă de Cetatea Suceava ies la iveală pe zi ce trece. Abia ce și-a încheiat în această vară socotelile cu FC Cetatea și atacantul Vespazian Colban se laudă prin tot Botoșaniul ce țeapă a luat conducerea din Areni când i-a reziliat contractul ce era scadent în vara anului viitor.

 

atacantul Vespazian Colban

Pentru că jucătorul nu a acceptat noile condiții de la gruparea suceveană, care presupuneau ca el să câștige mai puțini bani, conducerea clubului l-a chemat la negocieri, însă Colban nu a acceptat sub nicio formă reducerea salariului său. În aceste condiții, șefii Cetății aveau două variante: fie să-i plătească lui Colban același salariu cel puțin până în iarnă, când ar fi intrat în ultimele 6 luni de contract și ar fi putut semna un angajament cu o altă echipă, fie să se descotorosească de el. Noua conducere a Cetății trebuia să-i achite lui „Colbinho” 10.500 lei pentru a scăpa de el. Numai că niciunul dintre directorii de la Cetatea nu a băgat de seamă că în iarnă contractele jucătorilor fuseseră reduse cu 30%, așa că i-au dat botoșăneanului cu 4500 lei în plus. Și uite așa, Colban în loc să plece acasă cu 10500 de lei a plecat cu 15.000 de lei. Colac peste pupăză, fostul atacant al „galben-albaștrilor” s-a destăinuit apropiaților cărora le-a mai oferit o mostră din iscusința diriguitorilor de la FC Cetatea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: