Ieșeanul Aurel Brumă, marele premiu la „Umor moca de criză”

Marele premiu la cea de-a doua ediție a Festivalului Național “Umor Moca de Criză”, organizat de Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera”, a fost câștigat ieri, de 1 aprilie, de Aurel Brumă, redactor la Radio Iași și scriitor (secțiunea literară).
 

La aceeași secțiune, premiul I a fost acordat scriitorului Ion Drăgușanul, pentru epigramă, premiul II, lui Lică Pavel, din București, iar premiul III, prof. Mihai Sprinceană din Suceava. La secțiunea dedicată domeniului vizual, mai slab reprezentată decât cea literară, s-a acordat numai o mențiune, caricaturistului sucevean Pamfil Horodnic. Premiile și diplomele speciale au fost oferite în cadrul unei festivități de premiere, la Biblioteca Bucovinei. În total, au fost trimise 120 de lucrări, din toată țara, la ambele secțiuni. Coordonator al manifestării este scriitoarea Angela Furtună.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: