Rugbi

CSM Bucovina Suceava se pregătește pentru debutul sezonului oficial 2009

În cadrul etapei a IX-a a seriei I a Diviziei Naționale de rugbi, formația suceveană va întâlni, în deplasare, echipa CFR Brașov
În cadrul etapei a IX-a a seriei I a Diviziei Naționale de rugbi, CSM Bucovina Suceava va juca pe terenul echipei CFR Brașov. Acesta este primul meci oficial din anul 2009 pentru sportivii suceveni care, indiferent de rezultat, se vor lupta din nou în turneul play-out pentru evitarea retrogradării.
 

„Ne-am pregătit bine pen-tru restul sezonului competi-țional 2008 – 2009 și vrem să răsplătim prin rezultate încrederea și susținerea acor-date de comunitatea locală. Avem un buget deosebit în acest an și ne vom «bate» și de această dată pentru a ne continua drumul în Divizia Na-țională. Mergem la Brașov cu inten-ția declarată de a câștiga și a ne verifica forțele în perspec-tiva partidelor dificile ce vor urma. În acest moment ne aflăm în campanie electorală, campanie pentru desemnarea căpitanului de echipă la CSM Bucovina Suceava. Avem trei candidați, Nichiforiuc, Bur-suc și Opariuc, și un secretar foarte atent la numărătoarea voturilor, Crețuleac. Am dorit să facem aceste alegeri cât mai democratic, pentru că în teren băieții au nevoie de un lider care să-i conducă” a declarat antrenorul formației CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: