„Siguranță rutieră – siguranță pentru viață”

Zeci de conducători auto au fost opriți ieri în trafic de cadre ale Poliției Rutiere, pe raza localității Bunești. De această dată, șoferii nu au fost amendați de oamenii legii, ci doar informați cu privire la pericolul nerespectării regulilor de circulație. “La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava se află în desfășurare «Planul de măsuri pentru reducerea accidentelor grave de circulație pe DN 2 – în perioada 16.06 – 17.08 2008”.
 

Pe lângă activitățile de prevenire și combatere desfășurate zilnic de cadrele poliției rutiere pe cele trei tronsoane ale D.N.2, respectiv Drăgușeni – Bunești, Bunești – Grănicești și Grănicești – Siret, în ziua de 02.07.2008, între orele 10-12, cadrele Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității îm-preună cu cele ale Poliției Rutiere, au desfășurat activități cu caracter informativ-educativ, distribuind în acest sens participanților la trafic materiale editate pe această linie. Totodată, participanții la trafic (conducători auto, conducători de mopede, pietoni) au fost informați despre riscu-rile la care se expun ei și fami-liile lor prin nerespectarea regulilor privind circulația rutieră pe drumurile publice”, este precizat într-un comunicat de presă venit din partea IPJ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: