O biserică purtând hramul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare, la sediul IJPF Maramureș

La sediul Inspectoratului Județean al Poliției de Fron-tieră Maramureș din cadrul D.P.F. Rădăuți, ieri s-a pus piatra de temelie și s-a sfințit locul pe care se va ridica o biserică din lemn. Sfânta liturghie a fost oficiată de către P.S. Justin Sigheteanu, arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramu-reșului și Sătmarului, alături de un sobor de preoți.
 

Acest locaș de cult va fi construit de către o echipă formată din polițiști de frontieră maramureșeni, coordo-nați de comisarul de poliție Mircea Nicolae. Biserica va fi ridicată în stil maramureșean, va avea o înălțime de peste 30 de metri și va purta hramul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare, deoarece Ștefan cel Mare a fost desemnat protectorul Poliției de Frontieră Române. Această casă a Domnului va avea cale de acces la strada principală, unde se va ridica și o poartă maramureșeană, astfel încât orice credincios să poată participa la slujbele oficiate în biserica Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Maramureș. (ILIE POROCH-SERIȚAN, subcomisar de poliție)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: