La copiii cu dizabilități din Centrul „Laurenția Ulici”

Elevi din Todirești și Soloneț, în vizită cu daruri

Copiii de la Centrul de Plasament „Laurenția Ulici” din Gura Humorului au primit sâmbătă vizita a 40 elevi din școlile din Todirești și Soloneț, care le-au adus haine, dulciuri, fructe și cartofi, oferite de părinții lor.
 

Elevii au fost însoțiți de profesoarele Elena Tunsu, Angela Tabarcea și Andreea Lupuca, iar după popasul de la Humor ei și-au continuat excursia la mănăstirile Moldovița, Sucevița și Putna, unde „au aprins o lumânare și s-au rugat pentru sănătatea lor și a celor nevoiași”, ne-a informat prof. Elena Tunsu. La centrul menționat locuiesc 90 de copii cu dizabilități, orfani sau părăsiți de părinții lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: