Monden

> Roman Abramovici, proprietarul clubului de fotbal londonez Chelsea, și Irina, soția sa, au divorțat, a anunțat un purtător de cuvânt al multimiliardarului rus. Cuplul a divorțat pe baza unei înțelegeri bilaterale în care sunt prevăzuți și termenii separării în legătură cu viitorul copiilor și chestiunile financiare, a declarat purtătorul de cuvânt John Mann. „Interesele corporative ale domnului Abramovici, inclusiv cele legate de clubul de fotbal Chelsea, nu au fost afectate de această procedură”, a precizat John Mann. Săptămâna trecută, revista Forbes l-a plasat pe Abramovici pe locul 16, în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată la 18,7 miliarde de dolari. Se pare că, din aceasta, Irina va primi cam 5,5 miliarde de dolari.
 

> Supermodelul Linda Evangelista este însărcinată din nou, la doar 5 luni după ce a adus pe lume primul său copil, Augustin James. Fotomodelul canadian, care încă refuză să facă publică identitatea tatălui primului său copil, are o relație intimă cu Peter Morton, fondatorul Hard Rock Cafe, din septembrie 2006, iar în prezent așteaptă cel de-al doilea copil. „Prietenii săi sunt siguri că este din nou însărcinată iar de această dată tatăl este cu siguranță Peter. Linda va împlini 42 de ani în luna mai și probabil că simte că nu mai poate aștepta dacă vrea să-și mărească familia”, a declarat o sursă din anturajul vedetei. > În ciuda informațiilor potrivit cărora Angelina Jolie nu ar avea dreptul să înfieze un copil din Vietman pentru că nu este căsătorită, actrița americană este așteptată, zilele acestea, în orașul Ho Chi Min pentru a participa la ceremonia ocazionată de adopție. După ce va primi copilul, Jolie se va întâlni cu oficialii de la Consulatul american, pentru a pune la punct alte amănunte ale adopției, iar dacă totul va fi în ordine, Angelina va putea lua copilul acasă la sfârșitul săptămânii. Copilul pe care-l va înfia a fost abandonat în spital de către mama lui și a crescut la un orfelinat de lângă orașul Ho Chi Min. Câteva încercări de a-l da spre adopție au eșuat. Este un copil sănătos, prietenos, dar puțin ti-mid, îi place să se joace cu alți copii, în special fotbal, a spus un repre-zentant al orfelinatului. Angelina a semnat hârtiile de adopție ca părinte singur, ea nefiind căsătorită cu iubitul ei, Brad Pitt. > Tori Spelling a adus pe lume un băiat, la doar câteva zile după ce s-a împăcat cu mama sa, Cathy, cu care nu mai vorbise de luni de zile. Liam Aaron McDermott poartă, după cum se vede, numele tatălui actriței, celebrul producător TV Aaron Spelling, care a decedat anul trecut. Acesta este primul copil al cuplului. McDermott mai are un fiu, Jack, dintr-o căsătorie anterioară. Fericiții părinți s-au cunoscut în vara anului 2005, în timp ce filmau pentru Mind ofer murder. „Nu pot să descriu în cuvinte bucuria pe care am avut-o când Tori a născut”, a spus mama actriței. „Și ea, și băiețelul sunt bine și de-abia aștept să-mi fac datoria de bunică”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI