Dl Cepoi sprijină sportul sucevean

Domnul Liviu Cepoi, pe care îl salutăm, cu respect, scriptic, vicepreședintele agenției naționale de sport a patriei, bucovinean prin ascendență, și-a exprimat ieri, telefonic, la solicitarea noastră, tot sprijinul pentru înființarea unei secții de judo în municipiul reședință de județ. Din păcate, prost, dar tare prost, a fost aportul telefoniei moderne: „Ce vreți? Ce doriți? Eu nu înțeleg”. Că „hhrrr”. Că „mrrr”. ”Chhccc -!” Fleoșc. Cu scuzele de rigoare pentru aportul telefonic prost, l-am informat pe dl aproape ministru că cele 60 de saltele de judo date CSM Suceava în custodie, cu destinație, din câte am aflat, spre Onești (unde nici industrie de cauciuc nu mai este, darămite cine să susțină sportul), s-ar cere oferite unei secții de?… judo. Pe care CSM nu o are încă. Încă o dată, aportul telefonic prost a făcut imposibilă o comunicare adecvată. Oricum, din ceea ce ne-a comunicat dl Cepoi, am înțeles că nu va trece mandatul dumnealui până când sportul sucevean, indiferent de disciplină, va fi acolo unde trebuie.
 

Dincolo de asta, dl director al CSM, Vali Gherasim, acuzat mai pe față, mai pe dos, că n-ar vrea să împrumute tata-mi-urile ANS nou înființatei asociații ASPER, aparținând Colegiului Național „Petru Rareș”, declară: „Eu am toată deschiderea. Dar, legal, nu am voie. Saltelele aparțin agenției. Trebuie o garanție, în cazul în care 1 cm din ele se deteriorează”. Profesorul Mihai Airinei, cel care vrea să resusciteze judo-ul sucevean, același care, cu sprijinul conducerii Colegiului Național „Petru Rareș”, a înființat ASPER, o asociație școlară conformă cerințelor legii: „Eu fac benevol această frumoasă, până la urmă, corvoadă. Dacă CSM dorește înființarea unei secții de judo, cum am înțeles că vrea, eu îi ofer sportivi gata pregătiți, de vârsta junioratului, fără nici o pretenție. Cine nu înțelege lucrul acesta?” Noi, în cazul în care prostul aport telefonic spre București se va restabili, îl îmbrățișăm. Căci unde e armonie e armonie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI