40 de sindicaliști suceveni la Mitingul Demnității

Circa 40 de reprezentanți ai Federației Sanitas, filiala Suceava, vor participa la Mitingul Demnității organizat de CNSLR Frăția pe 9 Mai, începând de la ora 12, în Piața Constituției din București. Este vorba despre cadre medicale medii din toate spitalele sucevene care fac parte din Sindicatul Sanitas, afiliat la CNSLR Frăția. Potrivit organizatorilor, participanții la miting se vor deplasa într-un marș de protest până la sediul Guvernului, iar acțiunea va avea un caracter de protest, nicidecum unul festiv, dat fiind că în acea zi se marchează Ziua Europei.
 

Sindicaliștii Sanitas au pregătit o cerere cu 11 revendicări, dintre care menționăm acordarea integrală a sporurilor salariale, inclusiv a sporurilor pentru condiții de muncă, a 20 de tichete de masă lunar, a celui de-al 13-lea salariu, majorarea salariilor personalului din rețeaua sanitară și de asistență socială, reevaluarea reglementărilor legale privitoare la sporuri, deblocarea posturilor din sistem.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: