Interzis Tir-urilor

Parcarea peste noapte a Tir-urilor pe drumul european DE 85, la intrarea în municipiul Suceava, nu va mai fi permisă. Prefectura va cere Serviciului Poliției Rutiere să aplice legislația în vigoare și să interzică șoferilor să-și tragă autovehiculele de mare tonaj pe dreapta, tocmai la intrarea în municipiul reședință de județ. Subprefectul Ștefan Alexandru Băișanu a remarcat că unele dintre ele parchează în apropierea trecerilor de pietoni și intersecțiilor, fapt care poate duce la adevărate tragedii.
 

„Sunt locuri în Suceava în care Tir-urile parchează și obstrucționează vizibilitatea, din această cauză înregistrându-se și nenumărate accidente”, relevă dl Băișanu, adăugând că, în acest sens, sunt amenajate alveole pe marginea șoselelor. Subprefectul a mai arătat că, întorși acasă, șoferii suceveni de cursă lungă preferă să-și lase mașina chiar la ușa blocului, bulversând traficul din zonă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: