Pentru bani

Urmărit și bătut cu bestialitate

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi necunoscuți miercuri dimineață, în jurul orei cinci. Pavel Ploșniță este sucevean și susține că incidentul s-a petrecut în timp ce se îndrepta spre autogară. „Voiam să merg la Hănțești. Am luat un maxi-taxi din George Enescu și am coborât în centru ca să merg la autogară, de unde trebuia să iau un autobuz. Am coborât în centru și am luat-o printre blocuri. În zona Liceului de Artă, trei indivizi au sărit pe mine cu pumnii și picioarele”, ne-a spus bărbatul.
 

Pavel Ploșniță a suferit fracturi la ambele brațe și traumatisme cranio-faciale. Victima a fost lăsată să zacă într-o baltă de sânge de către agresorii săi. „M-au urmărit încă din stație, când am schimbat banii pentru bilet. Au văzut că am și au sărit pe mine. Nu aveam la mine decât 500.000 de lei, pe care mi i-au și luat. Pentru că nu am avut cui să-i cer ajutorul, m-am ridicat și am venit singur la spital”, ne-a declarat victima, internată în prezent în Secția de ortopedie a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: