Jos chelnerii!

Ce mare bucurie mi-a invadat zilele trecute cerebelul, văzând la televizor, pe mai toate posturile (proaste) de televiziune, cum primul-ministru al României și șeful țării, la braț cu soțiile, au făcut cel puțin act de prezență la Ateneu, la Festivalul „George Enescu”. I-am mai văzut pe sticlă pe cei doi adversari politici, și nimeni nu poate contesta în momentul de față că ambii se joacă, pe barba Alianței, de-a șoarecele și pisica (rămâne de văzut care-i unul, care-i alta) la restaurant, pe Litoral. Dansau, nene, cu consoartele, în tandrețuri de mare rafinament, ca și cum, în România pe care o conduc, toți poporenii numai de asta nu pot să doarmă: știu premierul și șeful țării să bea un șpriț, să mănânce fripturi la crâșmă? Ba, președintele ales s-a rățoit cumsecade, în vizită de pupat icoane la Putna, de Sântă Mărie Mare, la ziariști, că nu care cumva să-l mai filmeze cineva.
 

Mugur Geu

Că face urât deodată cu serviciile secrete. Pentru novici, serviciile astea secrete pot interzice pe o rază de nu știu câți kilometri accesul oricărui intrus. A fost filmat din orice poziție președintele. Cui folosește, gândesc ca un om care le-am acordat votul meu sincer celor doi corifei de partide, toată opera bufă la care asistăm? Au trecut 8 luni de zile de la instalarea noii puteri și, în loc de oarece rezultate, de colaborări întru bunăstarea națiunii, nu avem parte decât de prezențe (ne)oficiale, mediatizate intens, la Mamaia, la crâșme, la Ateneu. Mai nou, dl prezident s-a găsit să critice feroce chelnerii, din cauza cărora turismul românesc suferă în draci. Adevărul e că chelnerii ar fura mai mult decât ar putea-o face orice guvern, cu tot cu clientela lui politică. Dar au loc de alții?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: