La Vama

Traficul super-greu, deviat

Autovehiculele de mare tonaj vor circula pe relația Frumosu – Vatra Moldoviței – Palma – Rădăuți Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a dispus ca podul de la Vama, peste Moldovița, să fie deschis circulației. Cu o singură condiție: autovehiculele pot traversa doar pe axul acestuia și doar la un tonaj de natură să nu ducă la accentuarea stării de degradare în care obiectivul se află. Totodată, potrivit unei înțelegeri a conducerii Consiliului Județean cu cea a Secției AND Câmpulung Moldovenesc, traficul super-greu va fi deviat pe traseul Vama – Frumosu – Vatra Moldoviței – Palma – Rădăuți.
 

Exclusă este varianta Holda – Puzdra – Frasin, precipitațiile torențiale din vară ducând la introducerea de restricții de circulație. În această lună va avea loc selecția de oferte pentru executarea tronsonului de drum național Câmpulung Moldovenesc – Suceava, prilej cu care va fi luată în calcul și amenajarea unei variante ocolitoare paralele cu podul de la Vama, pe la Frasin. În schimb, podul de la Sadova, recomandat inițial pentru preluarea traficului de tonaj, are mai multe fisuri și riscă prăbușirea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI