Încă o mare intersecție va fi semaforizată

Consilierii municipali suceveni au aprobat, în ședința ordinară de ieri, indicatorii tehnico-economici pentru semaforizarea intersecției dintre Calea Obcinilor și Bulevardul George Enescu. Lucrările se ridică la circa 200 milioane lei, necesitatea introducerii semafoarelor venind pe fondul dezvoltării continue a circulației rutiere. Noua instalației urmează a asigura fluența traficului auto, precum și condiții de siguranță și confort.
 

Prin intersecția respectivă trec circa 2500 autovehicule pe oră, în unele situații de saturație intervenind blocaje. Aceasta este cea de-a treia intersecție de calibru intrată în atenția Primăriei, funcțională fiind deja cea din centrul municipiului. Recent a fost desemnat executantul lucrărilor de la intersecția dintre Calea Unirii și Calea Burdujeni, respectiv firma suceaveană Loyal. De la primele demersuri și până la punerea în funcțiune a unei instalații se scurg circa trei luni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: