Din 1115 „contestatari” 63 au fost depunctați

Inspectoratul Județean Școlar a centralizat ieri rezultatele contestațiilor la testele naționale. Cele mai numeroase au fost la Limba și Literatura Română, în număr de 1115, iar 41 dintre elevi au avut ghinion și au primit note mai mici decât cele inițiale. Pentru 307 absolvenți de clasa a 8-a însă, notele au fost modificate prin creștere, în timp ce la 767 au rămas nemodificate.
 

La proba de matematică, din 385 de lucrări contestate, 108 s-au dovedit inițial cotate mai jos decât meritau și au fost “săltate” cu diferite punctaje, în timp ce alte 8 teze au fost “corectate” în minus. La istorie, 96 de elevi au crezut că merită mai mult decât au primit inițial, dar numai 8 au avut dreptate, în timp ce alți zece au obținut note mai mici. Proba de geo-grafie a avut 149 de “recla-mații”. Dintre acestea, 39 au pri-mit, la a doua corectură, note mai mari, iar patru elevi au fost depunctați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: