Amorez sadea, un sucevean își caută marea dragoste prin emisiuni televizate

Pentru că n-a reușit la „Din dragoste” s-o determine pe Steluța să revină la el, iubărețul a chemat Prima TV, cu show-ul televizat „Trădați în dragoste” Suceveanul Mihai Dascălu este, la cei 54 de ani ai săi, un amorez sadea. Îndrăgostit până peste cap de Steluța, cu 7 ani mai tânără, cu care trăia în concubinaj, a pierdut-o, spune el, într-o noapte cu lună plină, când femeia n-a mai venit la domiciliul conjugal. I-a trimis scrisori, a „îngropat-o în telefoane”, nimic. Steluța, minunea vieții lui, refuza comunicarea și pace. Pentru că nu concepea să piardă fără luptă, Mihai a apelat la Mircea Radu și celebra lui emisiune „Din dragoste”. I-a scris adminis-tratorului televizat al sufletelor rănite o scrisoare, în care și-a vărsat tot oful. „Un cearșaf de scrisoare i-am trimis”, spune.
 

Așa se face că, în urmă cu vreo 10 zile, a apărut la „Din dragoste”. Împreună cu Steluța lui. Ce au vorbit cu fercheșul prezentator știe o țară întreagă. C-o fi, c-o păți, că hâr că mâr, Steluța, împreună cu care Mihai s-a întors la Suceava, a zis că se mai gândește. Pentru că, v-am spus, e amorez sadea, suceveanul n-a putut scăpa ocazia de a exploata la maximum emisiunea lui Mircea Radu și a vrut să o aducă pe platou pe Lenuța, o fostă dragoste din tinerețe, cunoscută la o nuntă, chiar cu o zi înainte de a pleca el în armată. „Avea 16 ani și era un înger”, evocă. Numai că, între timp, îngerul s-a cam măritat, drept care a refuzat să vină în emisiune. Mihai a comis zilele acestea încă o faptă din epopeea personală a amorului: a trimis și la emisiunea „Trădați în dragoste” de la Prima TV un cearșaf de scrisoare, doar – doar o afla ce face Steluța de nu vrea să se întoarcă la el. Acum stă și așteaptă detectivii, între două rachiuri băute cu moderație și responsabilitate, într-o crâșmă de cartier căreia îi zice „La bu-toaie”. Unde e star veritabil, căci toți, atunci când intră pe ușă, întorc capetele spunându-i cu respect: „Să ne trăiești, domnu’ vedetă!” Despre experiența lui la Antena 1 și întâlnirea cu Mircea Radu, omul nostru are numai amintiri plăcute: „Faină televiziune, fain om! Ni s-au decontat biletele dus-întors, ne-au cazat pe cheltuiala lor la hotel!… Chiar dacă nu a reușit s-o convingă pe Steluța să vină înapoi, Mircea rămâne un valabil”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: