„Stâna” de la T 49

Am primit la redacție, joi, următoarea plângere: Domnului ION LUNGU, primarul Sucevei, Vă scriem mai mulți proprietari care locuim în blocul T 49, bdul G. Enescu nr. 31. Problema noastră este aceea că, în fața locuințelor noas-tre, s-au aciuat vreo 12 câini, dintre care două femele. Viața noastră a devenit de nesuferit, întrucât, noapte și zi, zi și noapte, aceste viețuitoare latră, se încaieră, mușcă, sar la copii și bătrâni. Am sesizat de nenumărate ori asociațiile de proprietari, am sunat la Primărie, dar am primit doar răspunsuri de genul “nu-i putem prinde, nu avem oameni care să-i ia, venim săptămâna viitoare” și așa mai departe.
 

Domnule primar, nu uitați, patru ani trec repede, și veți veni iar cu promisiuni. Scăpați-ne acum de câini, cum ați promis în campania electorală! ELISABETA CĂILEAN, IOAN BOLOHAN, SAVEL ONOFREIASA, STELA TIMOCEL, RADU CÂMPAN, GHEORGHE POPIN-CEANU, DOINA ANDRONIC, VIOLETA BIDA, ȘTEFAN GALL, CONSTANTIN UNGUREANU, IOAN JUVERDEANU, DOINA CERNICA, AURICA GRIGOREAN, PETRU TOLOLOI, VERONICA TIMOFICIUC, VA-SILE AFLOAREI (și aceștia numai dintr-o scară a blocului!…) Până a publica noi cele de mai sus, ieri dimineață au venit cei plătiți să prindă patrupedele și să le ducă acolo unde-i obligă legea. Nu le-a fost ușor oamenilor să captureze câinii, că știu potăile să fugă, dar și pentru că au apărut un baci (care a tulit-o din fața aparatului foto) și o băciță (vezi foto) dintr-un bloc vecin, care și-au deschis pe loc stână, înjurând în dreapta și-n stânga, deopotrivă, pe hingheri și pe o parte dintre cei care au semnat rândurile de mai sus. Astfel că „matca” haitei a rămas pe loc (foto din pagina 1), o cățea-vulpe agresivă, cea care și-a înfipt colții în mulți dintre locuitorii stânii de la T 49, și un dulău bătrân. Cum câinii trăiesc sub balcoanele blocului vecin T 48 și nu pe „terasa” marilor și neci-vilizaților lor protectori, îi rugăm pe aceștia să-și amenajeze târla în spațiul verde din spatele propriului bloc și să lege câinii. Că-n satul lor n-au crescut printre câini dezlegați…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: