CJ versus MApN

Consiliul Județean Suceava a aprobat, ieri, cu unanimitate de voturi, să transmită o scrisoare Ministerului Apă-rării Naționale, care să se constituie în procedură pre-alabilă pentru acționarea în instanță a acestuia în ve-derea recuperării sumei de 1,5 miliarde de lei investite de CJ Suceava într-un drum pentru un obiectiv militar.
 

Președintele CJ Suceava, dl Gavril Mîrza, a explicat consilierilor județeni că, în anul 2004, printr-o hotărâre de guvern s-a stabilit trecerea din administrarea MApN în cea a CJ Suceava a clădirii în care funcționează Centrul Militar Suceava, în schimb CJ Suceava urmând să fi-nanțeze reabilitarea unui drum în zona Meste-căniș, care face legătura între E 576 și un centru de recuperare pentru militarii participanți la misiuni în străinătate. „Noi ne-am făcut treaba, dar se pare că Ministerul Apărării s-a răzgândit și nu ne mai transferă imobilul”, a spus dl Mîrza. În imobilul res-pectiv trebuia să funcționeze Direcția Județeană de Evi-dență a Persoanei din subor-dinea CJ Suceava, precum și serviciile de eliberări de pașapoarte și înmatriculări auto, din subordinea Prefecturii Suceava. Prefectura și Consiliul Județean Suceava doreau să fo-losească imobilul în care funcționează Centrul Militar Suceava într-un proiect-pilot care viza reforma la ghișeu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: